Empfohlener Beitrag

Temaside for tyskspråklig samtidslitteratur i Store norske leksikon

Vil du oppdatere deg på tyskspråklig samtidslitteratur på en enkel måte? Store norske leksikon har nå lagd en temaside om tyskspråklig litte...

Samstag, 10. September 2011

Østerriksk litteraturmagasin – på papir og på web


Det østerrikske bokmagasinet Buchkultur. Das internationale Buchmagazin dekker ikke bare tyskspråklig litteratur, men litteratur fra Østerrike, Tyskland og Sveits står naturlig nok i sentrum. Hovedvekten er på ny skjønnlitteratur, men magasinet skriver også om sakprosa, barne- og ungdomslitteratur, krim, bokmesser, litteraturpriser, gode nettsteder for litteratur- og bokinteresserte, DVD'er og lydboker - for å nevne noen tema.

Magasinet kommer ut 6 ganger pr. år, i tillegg følger det med noen såkalte "Sonderhefte", bl.a. et årlig spesialnummer om ny kriminallitteratur. 

For de som ikke ønsker å tegne abonnement, men som likevel ønsker å informere seg om nyere litteratur på mer uforpliktende og rimeligere vis, nemlig gratis, anbefales nettutgaven.

Buchkultur har forøvrig nettopp lansert en egen plattform for foreløpig-ikke-etablerte-forfattere. Her kan skrivelystne publisere egne tekster gratis - og få lesere.  


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen