Empfohlener Beitrag

Temaside for tyskspråklig samtidslitteratur i Store norske leksikon

Vil du oppdatere deg på tyskspråklig samtidslitteratur på en enkel måte? Store norske leksikon har nå lagd en temaside om tyskspråklig litte...

Donnerstag, 3. Februar 2011

Mer om gutter, leselyst og PISA

For noen måneder siden skrev jeg et innlegg om gutter og lesing med bakgrunn i de nyeste PISA-resultatene (http://tyskbokhylle.blogspot.com/2010/12/gutter-og-bker-etter-pisa.html). I sitt siste nyhetsbrev presenterer det tyske forlaget dtv ei liste med "Bücher für Jungs". Målgruppe er gutter i alle aldere: barn, ungdom og unge voksne. I tillegg til at de presenterer en rekke titler (både original tyskspråklig og i oversatt utgave) tilbyr forlaget undervisningsmateriale (noe til og med gratis).

Les mer her: http://www.dtv.de/aktuelles_thema_jungsbuecher_1094.htmlEr du interessert i å motta et månedlig nyhetsbrev fra forlaget dtv? Forlagets "Lehrer-Newsletter" er aktuelt, har mange tips og er kjapt å orientere seg i. Og det er gratis. Send enkelt og greit en mail til "Deutscher Taschenbuch Verlag" <newsletter@mails.dtv.de> eller besøk dtv sin Lehrerportal: http://www.dtv.de/lehrer.
Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen